Sauna sex svenske erotiske noveller

sauna sex svenske erotiske noveller

havde gjort med hende. Da han var færdig, fik Lena atter spejlet og kiggede beundrende på hele sin krop. Han var klar over, at det kun kunne være Lena. Mens jeg stadig lå på ryggen tog han mine ben og førte dem op over mit hoved så min pik pegede lige ned mod min mund, så lagde han en hånd på min røv og pressede lidt ned, så jeg kunne nå pikken med min. Jeg kunne mærke at pikken gled stille og roligt ind i min fisse. Han spurgte på engelsk: - Må jeg give dig en tatovering, der forsvinder igen om et par dage? Her sidder man i en sauna med fuldt udsyn til to skønne, meget forskellige, nøgne kvinder, og så barberer man den enes ben. Riita og Søren gik til ro i soveværelset.

Sauna: Sauna sex svenske erotiske noveller

Lena gik op til Jakub. Søren fandt spritpennene frem. Pludselig åbnede døren sig og tre gamle mænd med ølmaver stirrede nu på mig. Min pik voksede sig så stor som aldrig før og min tunge spillede på pikhovedet. sauna sex svenske erotiske noveller Jeg rejser temmelig tit forskellige steder rundt om i verden, denne gang skulle jeg til Finland, og er man i Finland må man jo prøve en sauna. En novelle om en ung pige der bliver misbrugt i en østrigsk sauna. Noveller er copyright forfatterne.

Sauna sex svenske erotiske noveller - I

Så efter at have varmt hullet godt op kom tommeltotten med ind, pressede hånden ind til knoerne (John gav sig lidt) fortsatte forbi knoerne og så gled den relativt let op 20-25cm. Efter et par minutter blev den tit lidt mindre stiv; sauna sex svenske erotiske noveller her måtte han så bruge nogle af de andre metoder. En kniv mod min hals fik mig til at åbne munden. Jeg blev tvunget op, mens en af dem lagde sig på bordet, før jeg blev tvunget ned igen, på hans svedige, behårede krop.

0 tanker om “Sauna sex svenske erotiske noveller

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *